گیاهان توهم زا

گیاهان توهم زا
انسان در بررسی پوشش گیاهی محیطی خود برای گیاهان توهم زا، نبوغ فوق العاده ای را از خود نشان داده است و در آزمایش همه نشانه های نبوغ دارویی، آن ها را آزمایش کرده است. او همچنین آشکارا ریسک های شخصی بزرگی را پذیرفته است. به عنوان مثال، پیوت دارای بیش از 30 ترکیب فعال، عمدتا آلکالوئیدها و بسیار تلخ است، برخلاف اکثر گیاهان سمی کشنده. با این حال بسیاری دیگر از مردم مکزیک و جنوب غربی آمریکا دریافتند که خوردن کامل کاکتوس اثرات روانگردان فوق العاده ای ایجاد می کند.

اشتیاق پرشوری که انسان را به فرار از یکنواختی زندگی روزمره می کشاند، او را به طور غریزی به کشف مواد عجیب وادار کرده است. او این کار را انجام داده است، حتی در جایی که طبیعت در تولید آن ها بسیار بی رحمانه عمل کرده است و در جایی که به نظر می رسد محصولات دارای خواصی نیستند که بتواند این خواسته را برآورده سازد.

مطالعات در مورد داروهای توهم زا

بنابراین محققان در مطالعه داروهای روانگردان، جستجوی اولیه ای را که منجر به کشف توهم زای انسان شد، توصیف کردند. به طور دقیق، توهم زا هر ماده شیمیایی است که حواس را مخدوش می کند و توهم ایجاد می کند، ادراک یا تجربیاتی که به طور چشمگیری از واقعیت عادی فاصله می گیرد.

مواد روانگردان

امروزه ما این مواد را به طور متفاوتی به عنوان روانگردان (تقلید کننده های روان پریشی)، روانگردان (اختلال در ذهن) و روانگردان (تجلی دهنده ذهن) می شناسیم. اصطلاحات خشکی که به طور ناکافی تأثیرات قابل توجه آن ها بر ذهن انسان را توصیف می کند. این تأثیرات متفاوت است، اما اغلب شامل حالتی رویایی است که با تغییرات چشمگیر مشخص می شود.

توهم بعد از مصرف مواد روانگردان

در حوزه تجربه، در درک واقعیت، تغییرات حتی در فضا و زمان و در آگاهی از خود. آن ها همیشه باعث ایجاد یک سری توهمات بصری می شوند، اغلب در حرکات کلیدوسکوپی، و معمولاً در رنگ های درخشان و غنی وصف ناپذیر، اغلب همراه با توهمات شنوایی و سایر توهمات لمسی، بویایی و موقتی. گیاهان توهم زا در مکان های مقدس در فرهنگ های بومی مکان مقدسی پیدا کردند. در موارد نادر، آن ها را به عنوان خدایان تجسم می پرستیدند. آن ها به عنوان خدایان مجسم می شدند.

گیاهان توهم زا

ترکیبات شیمیایی مواد توهم زا

فعالیت دارویی توهم زا ها به دلیل تعداد نسبتاً کمی از انواع ترکیبات شیمیایی است. در حالی که شیمی مدرن در اکثر موارد با موفقیت توانسته این مواد را تکثیر کند یا حتی ساختار شیمیایی آن ها را برای ایجاد اشکال مصنوعی جدید دستکاری کند، تقریباً منشاء همه توهم زاها در گیاهان است. (یک استثناء فوری که به ذهن می رسد وزغ دنیای جدید ، اما شواهدی مبنی بر استفاده از این حیوان برای خواص روانگردان آن هنوز کامل نیست.)

در قلمرو گیاهان، توهم زا ها تنها در بین گیاهان گلدار تکاملی تکامل یافته و در یک بخش (قارچ) از حاملان اولیه اسپور دیده می شوند. اکثر توهم زاها آلکالوئیدها هستند، خانواده ای از 5000 مولکول آلی پیچیده که فعالیت بیولوژیکی اکثر گیاهان سمی و دارویی را نیز در بر می گیرند.

قسمت های مختلف گیاهان توهم زا

این ترکیبات فعال ممکن است در غلظت های مختلف در قسمت های مختلف گیاه، ریشه، برگ، دانه، پوست و یا گلها یافت شوند و ممکن است به طرق مختلف توسط بدن انسان جذب شوند، همان طور که در تنوع زیاد مشهود است. از آماده سازی های محلی توهم زا ها ممکن است دود شده یا بو داده شوند، تازه بلعیده شوند یا خشک شوند، در جوشانده ها و دم کرده ها مست شوند، مستقیماً از طریق پوست جذب شوند، در زخم ها قرار داده شوند یا به عنوان تنقیه استفاده شوند.

تنوع زیاد گیاهان توهم زا

تا کنون حدود 120 گیاه توهم زا در سراسر جهان شناسایی شده است. در نگاه اول، با توجه به برآورد تعداد کل گونه های گیاهی تا 800000، به نظر می رسد این تعداد نسبتاً کمی است. با این حال، در مقایسه با تعداد کل گونه هایی که به عنوان غذا استفاده می شود، اهمیت آن افزایش می یابد. شاید 3000 گونه گیاه به طور مرتب توسط برخی افراد در دوره ای از تاریخ مصرف شده است، اما امروزه تنها 150 گونه به اندازه کافی مهم برای ورود به تجارت جهانی باقی مانده است.