ترک تریاک

ترک تریاک
تریاک ماده ای صمغ مانند است که از درون بوته ی خشخال بیرون می آید یکی از قدیمی ترین مواد اعتیاد آور بوده که از سالیان دور و دراز در دسترس مردم قرار می گرفته است.

مدت زمان مصرف تریاک و شدت وابستگی بیمار به آن بر ترک و نحوه ی آن تأثیر مستقیمی دارد و برخلاف تصور عام مردم که می گویند مدتی تریاک را مصرف می کنم و هر زمان که اراده کنم به یکباره آن را ترک می کنم، همچنین تصوری باروی غلط بیش نیست و این افراد با استعمال تریاک علاوه بر اعتیاد جسمانی به اعتیاد روانشناختی نیز دچار هستند و الزاماً برای ترک اعتیاد به تریاک نیازمند مراجعه به کلینیک های معتبر ترک اعتیاد بوده و می بایست تحت نظر پزشکان و مشاورین حاذق در این حوزه قرار گیرند تا طبق اصول و استانداردهای پزشکی دوره ی محرومیت و ترک اعتیاد به تریاک را با موفقیت پشت سر بگذارند.

چرا که ترک تریاک اصولاً همراه با علائمی از جمله؛ بی اشتهایی، بی قراری رفتاری، بی خوابی های مکرر، خلق و خوی تند، اضطراب، سردرگمی، تشویش، درد شدید جسمانی و نامیدی بوده که همین امر بیمار مبتلا به اعتیاد تریاک را دچار تردید و استرس می کند.

تمام این علائم در مرحله های ابتدایی محرومیت و ترک می تواند آزاردهنده و غیر قابل تحمل باشد اما رفته رفته جسم و روان فرد بیمار بهبودی خود را بدست می آورد و می تواند به فعالیت های طبیعی و روزمره خود ادامه دهد.

تریاک

علائم سم زدایی در ترک اعتیاد به تریاک:

  1. بی خوابی های مکرر
  2. رفتار پرخاشجویانه
  3. استرس و ترس
  4. نگرانی و نامیدی
  5. تعریق و لرز
  6. خستگی
  7. ضعف عمومی بدن
  8. رعشه دست
  9. تمایل به بازگشت و مصرف مواد مخدر

هر چند که حالات خماری در زمان ترک تریاک می تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد و عودت به استعمال مواد مخدر در این دوره یکی از خطرات جدی در دوران محرومیت است.

ترک تریاک:

داروهای قوی و متفاوتی برای درمان و کمک به سم زدایی مواد در ترک اعتیاد به تریاک توسط پزشکان معتبر در کلینیک ترک اعتیاد مورد استفاده قرار می گیرد که این داروها منحصر به هر بیمار تعریف شده و در طی مدت درمان به صلاحدید پزشک متخصص تحت نظر دوز آن قابل تغییر می باشد. همچنین دوره های روانشناسی و تغذیه ی سالم نیز در بهبود روند سلامت و وضعیت جسمانی بیمار تأثیر بسزایی دارد.

کلینیک ترک اعتیاد دی با بیش از 20 سال سابقه در زمینه ترک تریاک و سایر مواد مخدر به سرپرستی دکتر بختیاری و با در اختیار داشتن کادر پزشکی شامل متخصص روانپزشکی، روانشاس، کادر پرستاری، تیم مشاوره و ... خدمات ترک تریاک را بصورت علمی و اصولی بصورت بستری و 24 ساعته به هموطنان عزیز ارایه می دهد.

جهت مشاوره برای ترک تریاک با شماره 021 75354 تماس بگیرید

برخی از مواد غذایی نیز بهبود روند جسمانی بیمار را در دوره ی درمان ترک تریاک تسریع می بخشد چرا که جسم بیمار در دوره ی محرومیت و سم زدایی دچار سوء تغذیه شده و در هضم مواد غذایی و دفع سموم دچار مشکل می گردد. هرم مواد مغذی مفید عبارتند از؛ فرآورده های پروتئینی، فیبر و سبزیجات، مواد مغذی دارای امگا3، آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها و مواد معدنی چون شیر، لبنیات.

ترک تریاک

متأسفانه امروزه در بسیاری از عطارهای سنتی می توان تبلیغیاتی تضمینی برای داروی ترک اعتیاد به تریاک را مشاهده کرد که به صحت تمام می توان اذعان داشت که این داروها که ترکیباتی از متادون هستند خود نیز اعتیادآورند. امروزه در مراکز ترک اعتیاد به وفور استفاده از داروهای اعتیادآور مانند متادون و بوپرنورفین برای ترک تریاک و ترک سایر مواد مخدر دیده می شود.

استفاده از داروهای اعتیادآور ممکن است باعث رهایی فرد از مصرف تریاک شود، ولی بیمار به مصرف این داروها اعتیاد پیدا کرده و نمی تواند از دام آنها رها شود. نکته مهم اینجاست که ترک داروهای اعتیادآور در بسیاری از موارد از ترک ماده مخدر مورد مصرف بیمار سخت تر و طولانی تر است و کمپ های اعتیاد بیمار را از چاله خارج و به چاه این داروها می اندازند.

ترک تریاک نیاز به اراده بیمار، حمایت خانواده و کمک تیم پزشکی متخصص دارد که همگی به کمک هم و طبق اصول پزشکی اقدام به ترک این ماده مخدر کرده و از بازگشت بیمار به مصرف جلوگیری کنند.