ترک هروئین

ترک هروئین
هروئین یا دی استیل مورفین پودری سفید رنگ و تلخ مزه، یکی از بیشمار ماده ی مخدر اعتیاد آوری است که از گیاه خشخال به دست می آید و از سالیان دور تا به امروز به عنوان دارویی برای تفریح و تفنن با اثرات آن که حالاتی چون شادی، سرخوشی، آرام بخش داشته مورد استفاده قرار می گرفته است. در مصارف پزشکی، هروئین به صورت قرص و یا محلول تزریقی مورد مصرف قرار می گیرد.

هروئین را علاوه بر دود کردن، از طریق استنشاق یا تزریق نیز استفاده می کنند و به سبب آنکه شیوه ی مصرف تزریقی (استفاده از سرنگ های آلوده یا استفاده ی مکرر از یک سرنگ) هروئین شایع ترین راه موجود بین مصرف کنندگان این ماده ی افیونی است، هروئین را به عنوان یکی از راه های گسترش دهنده ویروس HIV در جهان می شناسند.

ترک هروئین یکی از دشوارترین انواع ترک ها در بین مواد افیونی است. به همین دلیل معتاد شدن به ماده ی هروئین بسیار آسان بوده و حتی پس از یکبار مصرف، فرد وابسته می شود. وابستگی فرد بیمار به هروئین هر 12 ساعت به اوج خود می رسد و بیمار نیازمند به مصرف دوباره قرار می گیرد در غیر این صورت علائم محرومیت و ترک بروز می دهد که عبارتند از؛ عطسه، آبریزش بینی، بیقراری و استرس، حالت تهوع.

حالت سرخوشی پس از مصرف هروئین چند ساعت ادامه خواهد داشت. اما برخی از مصرف کنندگان این ماده مخدر دچار خارش، ضربان قلب، کندی نفس، اختلال دوقطبی، بیش فعالی و یا در صورت اوردوز دچار سکته قلبی می شوند.

یکی از صحیح ترین روش های ترک هروئین، درمانی است که با کمترین آسیب جسمی و روانشناختی همراه باشد. مراجعه به کلینیک ترک اعتیاد معتبر و تحت نظر حاذق ترین پزشکان و روانشناسان کمک بزرگی به این تصمیم جدی و پر از استرس می کند.

ترک هروئین

علائم ترک هروئین درست چند ساعت و یا حتی یک روز پس از قطع مصرف هروئین بروز می دهد.

علائم ترک هروئین:

  • میل به مصرف شدید
  • رفتار پرخاشگرجویانه
  • تعریق
  • درد مفاصل
  • حالت تهوع
  • حالت رخوت
  • احساس ضعف و درخودماندگی
  • بیخوابی یا کم خوابی
  • لرزش بدن
  • عطسه و آبریزش بینی
  • اسهال و کم اشتهایی
  • بی اشتهایی
  • از دست دادن میل جنسی
  • بی نظمی قاعدگی در زنان

بنابراین با توجه به حالتها و علائم عنوان شده در بالا که بسیار ناخوشایند هستند، بیمار در زمان محرومیت و ترک ماده هروئین نیاز به مراقبت های لازم و ویژه دارد تا در زمان سم زدایی مواد که مدت زمان آن بسته به وابستگی فرد می تواند از 10 روز تا دو هفته باشد، بیمار عودت به مصرف نکند. استفاده از تغذیه سالم و مقوی به همراه ورزش کردن نیز می تواند تا حد بسیار زیادی در روند بهبودی بیمار در حال ترک نقش مؤثری داشته باشد.

مرکز ترک هروئین

اعتیاد به هروئین یکی از شدیدترین و قوی ترین انواع اعتیاد است و تقریباً در تمامی موارد برای ترک هروئین، بیمار می باست به مرکز ترک اعتیاد معتبر مراجعه و تحت مراقبت ها و درمان های علمی و اصولی قرار گیرد.

معمولاً اکثر موارد ترک هروئین در منزل یا در کمپ ترک اعتیاد منجر به شکست یا بازگشت دوباره فرد معتاد می شود. در روند ترک هروئین می بایست علاوه بر وابستگی فیزیکی(که بسیار شدید است)، اختلالات روانی و وابستگی های ذهنی نیز درمان شود.

کلینیک ترک اعتیاد دی اولین و معتبرترین مرکز تخصصی درمان اعتیاد در کشور می باشد. روش سم زدایی سریع برای اولین بار در سال 1378 توسط دکتر بختیاری(سرپرست کلینیک) به بیماران ارایه شد و تا کنون موارد زیادی از درمان و ترک هروئین موفق در کارنامه ی این مجموعه ثبت شده است.

برای مشاوره ترک هروئین با شماره 021 75354 تماس بگیرید

 

این مرکز ترک اعتیاد بصورت شبانه روزی و 24 ساعته، حتی در ایام تعطیل آماده پذیرش و بستری بیماران می باشد و علاوه بر دارودرمانی، خدمات روانپزشکی و مشاوره بصورت تخصصی تحت نظر روانپزشک و کادر روانشناسی نیز ارایه می شود.

متأسفانه مصرف دراز مدت هروئین تأثیرات جبران ناپذیری بر عملکرد مغزی بیمار داشته و حتی پس از درمان نیز زندگی روزمره ی خانوادگی و اجتماعی وی را به خطر جدی می اندازد. برای ترک هروئین می بایست به مراکز تخصصی و معتبر ترک اعتیاد مراجعه کنید تا از عوارض ترک کاسته و احتمال عود بیماری را کاهش دهید.