بهترین مرکز ترک اعتیاد

بهترین مرکز ترک اعتیاد
ریشه‌یابی اعتیاد به مواد مخدر، در جلسات مشاوره فردی که به صورت کاملاً دوستانه و در جوی صمیمی و راحت برگزار می شود یکی از مهم‌ترین قسمت های ترک اعتیاد است و باعث می شود که بیمار دچار عود اعتیاد نشود. طی این جلسات به کمک روان درمانگر، زندگی بیمار را از ابتدا مورد بررسی قرار می‌دهد و هر آن چه که موجب شده بیمار به سمت مصرف مواد مخدر و اعتیاد برود بررسی و درمان خواهد شد. خیلی از افراد حتی خودشان نمی‌دانند چطور و چرا به اعتیاد مبتلا شده‌اند. این افراد فکر نمی‌کنند که اعتیاد آن‌ها حتماً دلیل داشته باشد. اما مطمئناً پشت هر اتفاقی از زندگی یک دلیل و یک عامل وجود دارد.

مراکز ترک اعتیاد

برای ترک انواع مواد مخدر برای گذراندن زمان مورد نیاز جهت خروج مواد مخدر از بدن، نیاز به استراحت و تحت نظر بودن توسط پزشکان متخصص در زمینه ترک اعتیاد در کلینیک های مجهزاست. وجود محیطی آرام، ایزوله و به دور از هر گونه ماده مخدر، کنترل پزشکی و رسیدگی شبانه روزی از مهم ترین نیاز های این دوره از درمان می باشد. بستری در مراکز ترک اعتیاد جهت گذراندن دوره ترک مواد مخدر و الکل جهت پاکسازی کامل جسمی، روحی و روانی، نیاز اکثر بیماران می باشد. ترک اعتیاد به مواد مخدر به درمان روانی یا پزشکی اعتیاد به مواد مخدر مانند تریاک، هروئین، کوکائین، برخی دارو ها و الکل اطلاق می‌شود.

تعریف اعتیاد

بنا بر تعریف اداره خدمات مواد مخدر و بهداشت روانی آمریکا در سال ۲۰۱۰ میلادی، که بر اساس تجربیات کسانی که خود را از چنگال اعتیاد رها کرده ‌اند بنا شده ‌است، تعریف ترک اعتیاد (بهبودی از اعتیاد) به شرح زیر است: «بهبودی اعتیاد یک فرآیند تغییر است که از طریق آن افراد برای به دست آوردن سلامت و رفاه و آسایش خود و به دست گرفتن اختیار زندگی تلاش کرده و سعی می‌کنند تا همه امکانات و قابلیت‌ های بالقوهء خود را مجدداً به دست آورند». در مراکز ترک اعتیاد یا مراکز بازپروری، بیماران دوره درمان را پس از پذیرش، با نظارت مددکاران می‌گذرانند. در مورد معتادان و کارتن‌خواب ‌های تنها مانده، مددکاران، خانواده افراد معتاد را شناسایی می‌کنند و آن ‌ها را در جریان وضع فرد بیمار قرار می‌دهند.

بهترین مرکز ترک اعتیاد

اولین قدم در مراکز ترک اعتیاد

سم زدایی مواد مخدر اولین مرحله ترک اعتیاد در مراکز ترک اعتیاد می‌باشد. در این مرحله، بیمار مورد معاینه پزشک قرار می گیرد و بهترین روش طبق تجربه با توجه به سن و وضعیت جسمانی فرد بیمار، نوع ماده مصرفی و مقدار مصرف ماده مخدر برای او تجویز می گردد. اغلب بیماران مبتلا به اعتیاد به مواد مخدر از پیشینه روانی نامناسبی برخوردار هستند که اغلب آن ها شناخت کافی از شرایط خود را دارا نبوده و نیستند. به طوری که اکثر آن ها با ورود به دنیای اعتیاد به صورت کاملأ نا آگاهانه اقدام به تشدید علائم و بیماری زمینه ای خود می کنند.

بیماران بعد از گذراندن دوره ترک اعتیاد و مرحله سم‌زدایی مواد مخدر، با شرکت در دوره‌ ها و جلسات ترک اعتیاد با نظارت مددکاران در کارگاه ‌های مهارت‌آموزی مشغول به کار می‌شوند. با انتخاب یک مرکز ترک اعتیاد معتبر شما می توانید خاطرات تلخ و ناموفق در ترک اعتیاد را فراموش کنید و سلامتی کامل خود را چه از لحاظ جسمی و چه از لحاظ روانی کاملاً به دست آورید.

دغدغه های بیماران پس از ترک مواد مخدر

مهم‌ترین دغدغه افرادی که اعتیاد را کنار گذاشته ‌اند و می‌خواهند به زندگی عادی برگردند ورود به اجتماع است. بدین منظور معمولاً در مراکز ترک اعتیاد، مراکز مهارت‌ آموزی هم ایجاد می‌شود. در پی پاک ماندن بیمار از اعتیاد به مواد مخدر نیازمند حمایت خانواده و دوستان در این مسیر است که مشاوره دادن در این زمینه به این افراد توسط مراکز ترک اعتیاد انجام می شود. این مراکز با برگذاری جلسات مشاوره گروهی و خصوصی برای فرد بیمار و خانواده وی قدم بزرگی در مسیر ترک اعتیاد و عدم عود اعتیاد بر می‌دارند.