ترک وید

ترک وید
وید، گل، گرس، علف و یا همان ماری جوانا است که امروزه نوجوانان و جوانان به خاطر شادی آور بودن آن از این ماده مخدر استقبال می کنند.
این ماده توهم زا و شادی بخش از مشتقات شاهدانه بدست می آید و به سبب تأثیری که بر مغز فرد مصرف کننده می گذارد نه تنها پس از مدتی فرد را دچار عوارض جدی جسمی و روانی می کند بلکه میل فرد به مصرف و تجربه دیگر مواد مخدر و توهم زا بشدت افزایش می یابد.

وید دارای خاصیت محرکی و توهم زایی را توأماً با هم دارد به همین دلیل است که در میان جوانان و نوجوانان بسیار شناخته شده و در محفل های شبانه غیر قانونی برای نشاط آوری و سرخوشی های کاذب از این ماده مخدر استفاده می کنند.

مصرف کنندگان ماده محرک وید بر این باورند که این ماده به هیچ وجه اعتیاد بدنبال نداشته و هر زمان که تصمیم بگیرند می توانند آن را کنار گذاشته و ترک کنند. اما این افراد غافل از عوارض فیزیولوژیکی هستند که این ماده توهم زا بر مغز و روان آنها به جای می گذارد.

عوارض ناشی از سوء مصرف وید:

  • قرمز شدن چشم ها
  • پرخوری کاذب
  • احساس خلاء در زمان
  • اختلالات سمعی و بصری
  • توهم
  • خنده های بی دلیل
  • افزایش انرژی در زمان مصرف
  • خواب زیاد یا کم خوابی
  • احساس افسردگی
  • از دست دادن انگیزه
  • از دست دادن علاقه به کارهای روزمره
  • افت تحصیلی، اجتماعی و شغلی

مصرف مواد محرک، توهم زا و یا هر گونه دیگری از مواد مخدر در افرادی که دچار سابقه اختلالات روانی هستند بسیار خطرناک تر از دیگر افراد است چرا که حالات بیماری روانی در این افراد با سوء مصرف تشدید شده و در بسیاری از موارد آنها را تا مرز دیوانگی و یا خودکشی می کشاند.

میل شدید به مصرف دوباره و وابستگی که با مصرف وید در افراد ایجاد می شود ترک را به مراتب برای آنها دشوار تر می کند چرا که احساس ترس و اضطراب همواره در روان این افراد ضمیمه می شود.

ترک وید

افرادی که سوء مصرف مواد مخدری مانند وید را دارند غالباً از سوی خانواده و دوستان طرد می شوند و همین امر سبب ایجاد انزوا و افسردگی در این افراد شده و بتدریج برای پر کردن این خلاء اقدام به مصرف بیشتر و بدست آوردن حس خوشایند کاذب می کنند.

ترک وید

ترک وید به دلیل وابستگی روحی و جسمی که در فرد ایجاد می کند دشوار است و فرد مصرف کننده به تنهایی نمی تواند از پس رهایی از این ماده مخرب بر بیاید. چرا که در مراحل اولیه قطع مصرف دچار حالاتی از قبیل بدن درد، اختلال خواب، از دست دادن اشتها و حس بیتابی را تجربه می کنند.

دارو درمانی در کلینیک ترک اعتیاد دی طبق شرایط فیزیکی و روحی بیمار زیر نظر روانپزشک و پزشک معالج می تواند استرس ها و فشارهای این مرحله را کاهش دهد. اکثر افرادی  که دچار اعتیاد به مواد مخدر بالاخص وید را دارند در مرحله محرومیت دچار افسردگی شدید، نامیدی و یا حتی بی انگیزگی می گردند که دوره های روان درمانی و مشاوره در این مرحله کمک بسیار تأثیرگذاری بر روند درمان دارد.

همچنین حمایت های عاطفی و مالی از سوی خانواده نیز موثر است چرا که فرد در دوران مصرف وید بخاطر شرایط فیزیولوژیکی که به آن دچار بوده غالباً از سوی دیگران نادیده گرفته می شده است و حال در دوران درمان نیاز دارد تا باور کند بعد از بهبودی می تواند به کانون خانواده باز گردد.

بعد از گذراندن دوره سم زدایی مواد و بهبودی بیمار، بهتر آن است که دوره های مشاوره و روان درمانی تا مدتی بعد از درمان نیز ادامه یابد.

کلینیک ترک اعتیاد و روانشناسی دی از برگزیده ترین کلینیک های درمانی در سراسر کشور با داشتن کامل ترین تیم روانپزشکی، روانشناسی و پرستاری در کنار مجهزترین محیط کلینیکی و درمانی برنامه های ویژه ای برای  بیماران در جهت سلامت و بازپروری جسم و روان بیماران عزیز دارد.

برای مشاوره رایگان ترک وید با شماره 75354-021 تماس بگیرید